Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


WHEN YOU'RE GONE

'WHEN YOU'RE GONE' [Amikor Elmentél] Ez volt az első kislemeze Melanie C-nek a Spice Girls nélkül és ezzel ővé lett az első olyan szóló dal amiből több kelt el mint a többieknek az első kislemeze de a dal csak #3 helyéig jutott 15 hétig volt a Top40-be. A dalt írta Bryan Adams és Eliot Kennedy. Teljes eladás 676.947 példány lett és a 1990-es években a #82 helyezetje lett. A dalt sűrűn szerepel Bryan Adams koncerteken a tömegből kiválaszt egy nőt, hogy énekelje vele a dalt. Melanie C-nek is rendszeresen szerepel a dal és neki a gitárosa énekli Bryan Adams részét a dalban. Bryan Adams és Melanie számos alkalommal énekeltél a dalt együtt. 2005-ben Bryan Adams felénekelte újra a dalt Pamela Anderson-nal az amerikai kiadás Greatest Hits albumon. 

01: WHEN YOU'RE GONE [3:25]
HE AIN'T HEAVY, HE'S MY BROTHER

'HE AIN'T HEAVY, HE'S MY BROTHER' Egy jótékonysági kislemez ami amit 2012 végén jelenik meg. Az énekesek: Melanie C, Robbie Williams, Rebecca Ferguson, Paloma Faith, Beverley Knight, Holly Johnson, Mick Jones, Peter Hooton, The Justice Tonight, Chris Sharrock, Glen Tilbrook, Ren Harvieu, Dave McCabe, Paul Heaton, Hollie Cook, Jon McClure, John Power és Gerry Marsdel.

01: HE AIN'T HEAVY, HE'S MY BROTHER [4:33]
LOVING YOU

LOVING YOU [Szeretlek] egy dal angol énekesnő Melanie C és angol énekes Matt Cardle. A dal producerei Matt Cardle, Jamie Scott & Toby Smith. Youtube-on július 2-án jelent meg a videó egy részlet a teljes videót július 21-én jelent meg. Néhány nappal később jelent meg spanyol verziója 'Te Amo' Kislemezként 2013. Augusztus 18-án jelenik meg hivatalosan. Angliai listákon Top14 helyezést érte el.

01: LOVING YOU [3:34]
02: TE AMO [3:34]