Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NEXT BEST SUPERSTAR


NEXT BEST SUPERSTAR [Következő legjobb szupersztár] Melanie C első maxija a harmadik albumjáról, Beautiful Intentions-ról. 2005-ben jelent meg április elején angliai listákon elérte a tizedik helyezet. Ez volt az első maxi amit Red Girl Records-sal adott ki. 2004-es túrnén is elénekelte akkori címe: Superstar volt.

01: NEXT BEST SUPERSTAR [3:31]
02: EVERYTHING MUST CHANGE [3:32]
ETTER ALONE
 ETTER ALONE [Jobb egyedül] Melanie C második maxija a harmadik albumjáról, Beautiful Intentions-ról. 2005-ben jelent meg augusztus elején. Angliai listákon nem szerepel a First Day Of My Life német sikerek miatt 2006-ban újra kiadták de nem lett akkora siker mint First Day Of My Life csak ötvenegyedik helyett érte el.
01: BETTER ALONE [3:06]
02: WARRIOR [3:47]
FIRST DAY OF MY LIFE


FIRST DAY OF MY LIFE [Első nap az életemben] Melanie C harmadik és utolsó maxija a harmadik albumjáról, Beautiful Intentions-ról. 2005-ben jelent meg szeptember végén. Az eredetit Andrea Bacelli énekli olaszul Un Nuovo Giorno (Egy új nap). 2006-ban franciául is felveszi Mel C Je suis née pour toi.

01: FIRST DAY OF MY LIFE [4:04]
02: RUNAWAY [3:24]
DON'T NEED THIS
DON'T NEED THIS [Ez nem kell] Németországban megjelent promoként, hogy segítsen az albumon, Beautiful Intentions. A kislemez borítója megegyezik az album borítóvá. A kislemez nagyon ritka szinte alig lehet elérni a kislemezen a dal pontosan az album verzióé.