Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


GOIN' DOWNGOIN' DOWN [Megyek le] Melanie C első maxija az első albumjáról, Northern Star-ról. 1999-ben jelent meg szeptember végén a videót még júniusban forgatták le. Angliai listákon elérte a negyedik helyett. Ez a dal sokkal rockosabb volt mint a Spice Girls dalok.

01: GOIN' DOWN [3:35]
02: I WANT YOU BACK [3:18]
03: ANGEL ON MY SHOULDER [3:48]
04: GA GA [3:49]
  NORTHERN STAR

NORTHERN STAR [Északi Csillag] Melanie C második maxija az első albumjáról, Northern Star-ról. 1999-ben jelent meg november végén jelent meg. Sokkal többet adtak el belőle mint a Goin' Down-ból de ez is a negyedik lett agliai listákon.

01: NORTHERN STAR [4:08]
02: SOMETHING'S GONNA HAPPEN [3:59]
03: FOLLOW ME [4:47]

NEVER BE THE SAME AGAINNEVER BE THE SAME AGAIN [Soha nem lesz ugyanaz] Melanie C harmadik maxija az első albumjáról, Northern Star-ról. 2000-ben jelent meg március közepén jelent meg és ez volt az első helyetje angliában és sok országban. Egy héttel később jött ki mint az egykori társának Geri Halliwell-nek a Bug it Up-ja.

01: NEVER BE THE SAME AGAIN [4:13]
02: I WONDER WHAT IT WOULD BE LIKE [3:40]

I TURN TO YOU

I TURN TO YOU [Hozzád fordulok] Melanie C-nek a negyedik maxi az első albumjáról, Northern Star-ról. 1999-ben jelent meg augusztus elején jelent meg az egyesült államokban korábban kiadták USA-ban és Melanie C második listavezető dala lett angliai slágerlistán (az előző kislemez, a Never Be the Same Again volt az első). A megjelenést követő héten 120 000, összesen 360 477 példányban kelt el, ezzel 2000-ben a 27. legtöbb példányban elkelt kislemez. Az amerikai Billboard Hot Dance Club Play slágerlistát szintén vezette a 2000. november 11-gyel kezdődő héten. A Hex Hector Radio Mixért Hex Hector 2000-ben Grammy-díjat nyert az év remixere kategóriában. Az I Turn to You volt a tizedik brit listavezető dal, amit Melanie írt, ezzel elérte korábbi együttesbeli társa, Geri Halliwell rekordját. Miután a Spice Girls utolsó brit listavezető száma, a Holler nem sokkal később elérte az első helyet, Melanie lett az egyetlen női dalszerző, aki tizenegy brit listavezető dal szerzője vagy társszerzője volt. Ezt a rekordot később Madonna is elérte a Hung Uppal 2005-ben, majd meg is döntötte, a Sorryval 2006-ban. Melanie lett az egyetlen brit énekesnő, aki kvintett, kvartett és duó tagjaként, majd szólóénekesként is listavezető dalt adott elő. A dal szerepelt a Bend It Like Beckham című filmben. Ezután feldolgozta a Machinae Supremacy metalegyüttes Webography című albumán, majd a Wig Wam rockegyüttes is 2004-ben megjelent 667...The Neighbour of the Beast című albumán.A dal hallható volt a Spice Girls Reunion turnén is. A dal videoklipjét Ibiza szigetén forgatták, Melanie szőke frizurát visel és az Es Paradis nightclubban táncol, más jelenetekben egy sziklán fekszik a kéklő víz mellett; a klip végén emberek sétálnak a szikla tetején a naplementében. A rendező Cameron Casey.

01: I TURN TO YOU [4:11]
IF THAT WERE ME


IF THAT WERE ME [Ha az én lennék] Melanie C ötödik és utosló maxija az első albumjáról, Northern Star-ról. 2000-ben jelent meg november vége felé jelent meg. Angliai listákon tizennyolcadik helyett érte el a Spice Girls visszatérése miatt nem volt sikeres ez a dal.

01: IF THAT WERE ME [4:34]