Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


--> THE SEA KISLEMEZEK [2011]

2014.05.09

ROCK MEROCK ME [Rázz meg] első kislemez az ötödik albumról, The Sea-ről. A videót májusba forgatták le és a megjelenés előtt két héttel már bemutatták a videót. A videóból kettőt csináltak az egyik Rock Verziós a másid Dance verziós.

01: ROCK ME [3:11]
02: STOP THIS TRAIN [4:00]
THINK ABOUT IT

THINK ABOUT IT [Gondolj bele] második kislemez az ötödik albumról, The Sea-ről. A videót július 15-én jelent meg de kislemezként csak szeptember elején jelenik meg.

01: THINK ABOUT IT [3:48]
02: CRUEL INTENTIONS [3:06]

WEAKWEAK [Gyenge] dal a énekesnő The Sea című stúdióalbumának harmadik kislemezdalaként jelent meg novemberben, illetve már a hozzá készült klipet is láthatják a rajongók. Melanie C azonban nem elégszik meg ennyivel, a tervek szerint ugyanis jövő hónap elején piacra dobja az album negyedik kislemezét, amely a hírek szerint a Let There Be Love lesz.

01: WEAK [3:24]
02: STRONGER [3:32]

LET THERE BE LOVE

LET THERE BE LOVE [Legyen szeretet] Nemrég mutatta be a Weak című számának videóját, Melanie C tegnap a Let There Be Love videoklippel jelentkezett, melyben szerelmespárokat láthatunk kortól, nemtől és egyéb megkülönböztetésektől függetlenül. A klip egyik célja az, hogy bemutassa: legyen az ember akármilyen, szeretni akkor is tud. A dal kislemeze december 2-án jelenik meg a tervek szerint, így egyelőre csak videoklip formájában, illetve az énekesnő The Sea című albumán érhető el a rajongók számára. A kislemez nagyon gyengén fogyott és nem segített az albumnak feljebb kerülni a listákon.

01: LET THERE BE LOVE [3:24]
02: STRONGER [3:32]