Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


THE MOMENT YOU BELIEVETHE MOMENT YOU BELIEVE [Az a pillanat amit elhiszel] Melanie C első maxija a negyedik albumjáról, This Time-ról. Nur die Liebe zählt egy német sorozat dala volt. Spanyol országban két hétig első lett, Luxerburgban egy hétig első lett. A videót február 17-én forgatták.

01: THE MOMENT YOU BELIEVE [3:29]
02: FRAGILE [4:05]
I WANT CANDY

I WANT CANDY [Édességet akarok] Melanie C második maxija a negyedik albumjáról, This Time-ról. You Tube-on egyből elérte az első helyett első napot 200.000. nézték meg. Csak 10 nap telt el az elöző kislemeze óta.

01: I WANT CANDY [3:23]
02: ALREADY GONE [4:12]

CAROLYNACAROLYNA Melanie C harmadik maxija a negyedik albumjáról, This Time-ról. 2007. Június elején jelent meg abban a hónapban csatlakozott a Spice Girls-höz. 2008-ban megjelentete Kanadában és ötödik helyett érte el. Carolyna egy olyan lányról szól akinek nem jó a kezdete és menekülni próbál és meg akarja találni a szabadságot és boldogságot. Ez volt az első olyan dala ami nem volt benne a TOP40-ben.

01: CAROLYNA [3:29]

THIS TIME

THIS TIME [Ezúttal] Melanie C negyedik maxija a negyedik albumjáról, This Time-ról. Az angliai listákon ez volt a legrosszabb helyezett amit egy Spice Girl adott ki csak kilencvennegyedik helyett érte el. Pár héttel később jelent meg a Spice Girls visszatérő kislemeze 'Headlines'

01: THIS TIME [3:30]
02: WE LOVE TO ENTERTAIN YOU [3:34]
UNDERSTAND


UNDERSTAND [Érteni] Melanie C ötödik és utolsó maxija a negyedik albumjáról, This Time-ról. Csak kanadában jelent meg és elérte ott az első helyett.

01: UNDERSTAND [3:52]