Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


GOODBYE


GOODBYE [Viszlát] Spice Girls-nek kilencedik kislmeze 1998 végén jelent meg ez volt az első videóban amiben négyen vannak. Forever albumnak az első kislemeze. A dalt még a Spiceworld albumra készült de a lányoknak nem tetszett a szövege. A visszatérőn túrnén Geri Halliwell énekelnek de csak a korus részben énekel: Goodbye my friend/It's not the end Melanie C-vel és Victoria-val. A dal a harmadik és az utolsó karácsonyi első helyezett volt. Felvettek rá egy másik dalt a Christmas Wrapping-ot amiben Emma és Melanie C énekel mert Melanie B és Victoria terhesek voltak. Eredetileg a 'We Are Family' a harmadik albumra tervezték de Geri kilépet így studióban soha nem énekelték fel.

HOLLER/LET LOVE LEAD THE WAY


HOLLER [Ordíts] Spice Girls-nek a tizedik kislemez. 2000 végén jelent meg. Forever albumnak a második és utolsó kislemez. A 'Let Love Lead the Way'-el jelent meg.A Hollert a 1999-es túrnén elénekelték akkori címe: Holla Holla az album verziós sokkal R&B-sebb. Lányok mind a két videóban uralják a négy elemet Melanie C a föld, Emma a Viz , Melanie B a tűz és Victoria a levegő. A maxi bukásnak számított amerikában mert nem került be a Billboard Hot 100-ba. Ez volt Melanie C-nek a tizenegyedik olyan maxi ami angliában elérte az első helyezetje amit ő írt ezt még a volt társa Geri Halliwell-nek is sikerült elérnie, később Madonna is elérte a Sorry-val.

LET LOVE LEAD THE WAY [A szeretett vezeti az utat] Spice Girls-nek a tizedik kislemez. 2000 végén jelent meg. Forever albumnak a második és utolsó kislemez. A 'Holler'-el jelent meg. Lányok mind a két videóban uralják a négy elemet Melanie C a víz, Emma a föld, Melanie B a levegőés Victoria a tűz. A maxi bukásnak számított amerikában mert nem került be a Billboard Hot 100-ba. Ez volt Melanie C-nek a tizenegyedik olyan maxi ami angliában elérte az első helyezetje amit ő írt ezt még a volt társa Geri Halliwell-nek is sikerült elérnie, később Madonna is elérte a Sorry-val.

IF YOU WANNA HAVE SOME FUN

IF YOU WANNA HAVE SOME FUN [Ha szeretnél egy kevés mókát] Ez lett volna a harmadik kislemez a harmadik albumról a Forever-ről de a banda úgy döntött, hogy nem jelenik meg mivel mindegyiküknek fontosabb lett a szóló karrierjük. De az eddigiekből össze rakva csináltak videót amiben nem szerepel Geri Halliwell. A dal stilusa hasonlított a korábbi albumaikhoz. Eredetileg még decemberben jelent volna meg.

TELL ME WHY

TELL ME WHY [Mondd el miért] Ez lett volna a negyedik kislemez a harmadik albumról a Forever-ről de a banda úgy döntött, hogy nem jelenik meg mivel mindegyiküknek fontosabb lett a szóló karrierjük. Miútán az album nem lett annyira sikeres mint az elöző kettő ezért értelmetlen volt kiadni ezt a maxik. Bár remix készült belőle de kislemezként mégsem jelent meg. Melanie Chisholm nem írta a dalt mert nem volt ideje és neki fontosabb volt a szóló karrierje. Eleinte Victoria Beckham és Melanie Brown írta a dalt. Ez volt az elő olyan dal amiben Victoria kezdte el az éneket. A dal rádiókbnan megjelent. A dal csak bonusz számként szerepel a Greatest Hits-ben. A dal egy szét ment kapcsolatról szól de nem szerelmi dal mivel az egykori csapattagról lettírva, Geri Halliwell: We started with dreams we started a team but you weren't as true as you always seemed you promised to love no matter what yet you turned your back and walked out on me (Egész elkezdödött álmokkal és ez elindított egy csapatot, de te nem voltál olyan igaz, mint amilyennek látszottál, azt ígérted, hogy szeretni fogsz nem számít hogyan, de te a hátadat fordítottad és kisétáltál rajtam)

WEEKEND LOVE
WEEKEND LOVE [Hétvégi szerelem] Ez lett volna az ötödik kislemez a harmadik albumról, Forever. De a banda úgy döntött, hogy nem jelenik meg mivel mindegyiküknek fontosabb lett a szóló karrierjük. De ázsiában megjelent maxiként. Melanie B egy 2001-es interjúban elmondta, hogy szerinte ki kellett volna adni ezt a kislemezt. Még a rádió verziót is meg csinálták amiben kimaradt Melanie B rap-e.
OXYGEN
OXYGEN [Oxigén] Ez lett volna a hatodik kislemez a harmadik albumról, Forever. A dalt még 1999. augusztusban vették fel a 'If You Wanna Have Some Fun'-nal. A dalt végül törölték de brazil-ban meg jelent promoként. Ez az egyik legszebb ballada a Spice Girls-nek. Internetre került egyik remix változata.